Go to Top

Så er der julehygge hos DSS

Kære Elever & Forældre hos DSS,

Juleferien nærmer sig, og DSS vil rigtig gerne invitere alle vores elever og deres søskende og forældre til julehygge på CIS tirsdag den 8. december, som er den sidste undervisningsgang inden juleferien.

Vi har valgt at lave et lidt anderledes arrangement end tidligere.  I år julehygger førskolegruppen til og med 4. klasse sammen efter endt undervisning fra kl. 17.00 til 18.00.

Samtidig julehygger Dansk på mellemtrinnet og 6./7.kl sammen i den sidste del af deres undervisningstid, som i dagens anledning forlænges med en halv time. Altså afsluttes der først kl. 18.30, hvis jeres barn deltager i julehyggen.

Forældre og søskende er som altid inviteret med, men det er også helt fint, hvis eleverne er der alene og først afhentes efter julehyggen.

Vi byder på kage, slikpose og pakkespil – og selvfølgelig kaffe til de voksne. For DSS-elever er arrangementet gratis, mens forældre og søskende bedes betale SGD 5 per person.

Af hensyn til kagebagning og pakkespil, vil vi meget gerne vide, hvor mange der deltager, så send en mail med navne på deltagere til dsssingapore@gmail.com senest søndag den 29. november.

Vi glæder os til at julehygge med jer.

Mange hilsner DSS